آنالیز تکنیکال سیلام (2)

آنالیز تکنیکال سیلام

تحلیل تکنیکال سیمان ایلام (سیلام) در نئوویو سنتر :

در آنالیز تکنیکال سیلام در تحلیل قبلی دو حمایت مهم ذکر کردیم. هیچ افزایش تقاضایی در محدوده ی آخرین حمایت یعنی مدین لاین کانال دیده نشد و سیگنال خریدی صادر نکرد.

در صورت نیاز به مشاهده تحلیل تکنیکال سیلام (1) روی آن کلیک فرمایید.

هم اکنون که قیمت مدین لاین کانال هفتگی را شکسته است به صورت کلاسیک پتانسیل نزول بیشتر تا کف کانال صعودی میان مدت محیا است.

به تحلیل تکنیکال این سهم که در تایم فریم هفتگی بروزسانی شده است نگاه کنید :

آنالیز تکنیکال سیلام

آنالیز تکنیکال سیلام – هفتگی

بررسی روند :

روند کوتاه مدت هم چنان نزولی ارزیابی می شود و تغییری در آن نسبت به تحلیل قبلی ایجاد نشده است.

نواحی حمایت و مقاومت :

حمایت ناشی از مدین لاین کانال مذکور در محدوده ی 830 تومان شکسته است بنابراین دو حمایت مهم بعدی را بدین صورت محاسبه می کنیم :

1- ناحیه  560-645 تومان

2- ناحیه کف کانال صعودی (احتمالا در ناحیه 500 تومان)

3- ناحیه 450 تومان

سیگنال خرید و فروش :

برای خرید این سهم باید واکنش قیمت را روی حمایت های کلیدی دنبال کرد. روی هر کدام از حمایت های مذکور با مشاهده کندل بازگشتی و افزایش تقاضا می توان اقدام به خرید کرد.

در صورت خرید حد ضرر را زیر کندل بازگشتی قرار دهید.

تذکر : محدوده ی حمایتی به منزله خرید چشم بسته سهم نیست! فقط در صورت مشاهده علائم بازگشتی سیگنال خرید صادر می شود و بسیاری از حمایت ها می توانند با فشار فروش بالا بشکنند و هیچ واکنشی نشان ندهند و در این صورت سیگنال خریدی هم صادر نمی شود.

2 پاسخ
  1. حسین حیدرپور
    حسین حیدرپور گفته:

    درود بر شما
    بهترین روش برای تعیین استاپ لاس در تحلیل تکنیکال کلاسیک این است که استاپ را چند درصد زیر کندل بازگشتی قرار دهیم. تعیین میزان این درصد برای هر فرد متغیر است اما به نظر من 3 درصد کافیست.
    در مورد نحوه ی فعال شدن استاپ لاس تاچ شدن حد ضرر به اضافه فرم کندل تاچ کننده اهمیت دارد برای مثال اگر در بورس حد ضرر شما با یک فول بادی نزولی تاچ شود و یا با یک الگوی همر صعودی تاچ شود متفاوت است.
    حتی محافظه کارانه تر این است که فرم بادی کندل را در نظر نگیریم و سریعا با تاچ شدن استاپ لاس خروج کنیم چرا که اگر حد ضرر به درستی جانمایی شده باشد معمولا با تاچ شدن آن فشار فروش افزایش می یابد و احتمال صف فروش شدن و گیر کردن در صف فروش و به تبع آن ضرر بیشتر محتمل است.
    با مطالب من در آوردی مثل تثبیت یک یا چند روزه قیمت زیر ناحیه استاپ لاس مخالف هستم و این مطالب صرفا برای نپذیرفتن حد ضرر ، تعصب بی جا بر تحلیل انجام شده و طمع بیشتر بنا نهاده شده است.
    هر چند مثال هایی از نقض این مطالب می توان آورد اما در بلند مدت حتما ضررها بیشتر از سود ها خواهد شد! چون قرار نیست بازار همواره با مومنتوم صعودی بالایی حرکت کند.

    پاسخ
  2. فرشید
    فرشید گفته:

    با سلام
    در صورت امکان در مورد تعیین حد ضرر صحیح در تحلیل تکنیکال کلاسیک توضیحات بیشتری ارائه فرمایید.
    نحوه انتخاب حد ضرر صحیح؟
    چند درصد زیر کندل برگشتی؟
    چگونگی فعال شدن صحیح حد ضرر؟ آیا فقط تاچ آن کافی است یا با ثبیت چند روزه باید خارج شد؟
    و…

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *