تحلیل نئوویو نمودار حفاری (1)

اگر به نمودار حفاری از سال 92-97 نگاه کنیم در تحلیل نئوویو حفاری مثلث واگرایی بسیار پیچیده را خواهیم دید که در طول 5 سال قیمت از محدوده ی 320 تومان تا 95 تومان طی این الگو کاهش پیدا کرده است.

توجه کنید این تحلیل درخواستی است و از آخرین سیگنال ورود به حفاری چندین ماه می گذرد. این سیگنال در ناحیه 255-285 قرار دارد.

در ابتدا به نمودار حفاری که کش دیتای آن در تایم ماهانه ترسیم شده است نگاه کنیم :

تحلیل نئوویو نمودار حفاری

تحلیل نئوویو نمودار حفاری در نئوویو سنتر – کش دیتای ماهانه

در تحلیل نئوویو حفاری از اوایل سال 97 به بعد صعود شارپی را در قالب الگوی تصحیحی دوگانه (ترکیبی دوگانه)  می بینیم. این الگو موج A از یک مثلث یا دیامتریک بسیار بزرگ خواهد بود. پس از آن مثلث دیگری در قالب موج B تشکیل شده که اخرین سیگنال خرید حفاری در محدوده ی 280 تومان را صادر کرده است.

در حال حاضر با توجه به تکمیل نبودن الگو ، سناریوی های متعددی می توان برای حفاری نوشت اما با توجه به بلند بودن موج A احتمال وقوع مثلث همگرای تناوب معکوس را زیاد می دانم.

در مقام مقایسه بین سناریوهای مثلثی و دیامتریک ، تحت سناریوی دیامتریک قیمت می تواند افزایش بسیار بیشتری نسبت به مثلث حتی تا محدوده ی 1000 یا بالاتر هم داشته باشد. پرداختن به وجود یا عدم وجود دیامتریک از هم اکنون بسیار زود است و صرفا این سناریو را گوشه ذهنمان نگه می داریم.

به عنوان خلاصه تحلیل نئوویوی ، اولین سناریوی مد نظر ما مثلث است و هم اکنون در موج C از آن قرار داریم. برای انتهای موج C به محدوده های مقاومتی که در انتهای تحلیل بدان ها اشاره می شود توجه فرمایید.

خلاصه و نتیجه تحلیل :

طبق تحلیل نئو ویو حفاری شمال حداقل 3 موج دیگر از این الگو باقی مانده است بنابراین روند حفاری را در میان مدت صعودی ارزیابی می کنیم و نگهداری سهم برای افرادی که در محدوده های ذکر شده این سهم را خریداری کرده اند ، توصیه می شود.

توجه کنید حد ضرر فعلی در 320 تومان قرار دارد.

ناحیه های مقاومتی :

مهمترین نواحی مقاومتی در روند صعودی فعلی به صورت زیر ارزیابی می شود :

1- ناحیه 560-590

2- ناحیه 715-760

3-ناحیه 880-900

4- ناحیه 980-1100

برای مشاهده تحلیل بعدی به ” الگوی مثلث دوبل حفاری (2) ” رجوع فرمایید.

نویسنده : حسین حیدرپور

تاریخ : 18 شهریور 99

مطالبی که ممکن است دوست داشته باشید

1 پاسخ
  1. R
    R گفته:

    با درود و خسته نباشید
    جناب حیدرپور لطفا در صورت امکان نماد فاذر را هم بررسی داشته باشید.
    سپاسگزارم

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *