شمارش نئوویو خودرو (5)

در شمارش نئوویو خودرو (4) که حدود 2.5 ماه پیش انجام شد در تایم فریم ماهانه این سهم را مورد بررسی قرار دادم و بازاری نزولی/رنج را برای 3-4 ماه پیش بینی کردم. در این پیش بینی به دنیال اتمام موج G از دیامتریک بودیم که همچنان آن تحلیل پا برجاست. 

هم اکنون پس از 2.5 ماه نزول اگر در یک تایم فریم پایین تر این نزول اخیر را مورد بررسی قرار دهیم (تایم فریم هفتگی) ، طبق نئوویو به نظر می رسد دیامتریکی تشکیل شده که هنوز موج نزولی آخر آن ، یعنی موج G باقی مانده است.

شمارش نئوویو خودرو (5)

شمارش نئوویو خودرو (5) – کش دیتای هفتگی

انتهای این دیامتریک در تایم فریم هفتگی می تواند انتهای الگوی ماهانه را به صورت همزمان رقم بزند اما هر چند تحلیل ماهانه پیش روی ماست ، اما از تحلیل هفتگی برای معامله و ورود به سهم استفاده می کنیم.

خلاصه و نتیجه تحلیل :

در تحلیل قبلی تذکر دادم امکان این که قیمت کف جدید ثبت کند وجود دارد هر چند هیچ الزامی نیست ، هم اکنون تقریبا روی کف قبلی قرار داریم و کارکشن خودرو می تواند روی یکی از دو حمایت محدوده ی 235 و هم چنین محدوده 205 تمام شود.

با توجه به تحلیل شاخص خودرو و هم چنین تحلیل سهم های مهم گروه مثل سایپا می توانیم تخمین بزنیم که کم کم به انتهای کارکشن نزولی نزدیک می شویم (حداقل در تایم هفتگی می توانیم یا قدرت بیشتری این صحبت را بکنیم!).

پیشنهاد می شود از این بعد در بازه ی 2-6 هفته ی آینده این سهم رو واچینگ باشد و واکنش آن نسبت به حمایت های ذکر شده برای ورود مورد توجه قرار گیرد.

تذکر آخر این که با توجه به شرایط جاری و تحولات اخیر! برای ورود روی حمایت های مذکور عجله نکنید! و به موقع وارد شوید ، توجه داشته باشید ممکن است هر دو حمایت بشکند! و موج G روی حمایت بعدی تمام شود! به لحاظ الگویی هیچ مشکلی برای نزول بیشتر خودرو وجود ندارد و تفاوتی نمی کند موج G روی حمایت 205 تمام شود یا برای مثال 190.

برای مشاهده تحلیل بعدی روی ” شمارش الیوتی خودرو (6) ” کلیک کنید.

نویسنده : حسین حیدرپور

تاریخ : 20 اردیبهشت 97

مطالبی که ممکن است دوست داشته باشید

4 پاسخ
  1. حسین
    حسین گفته:

    سلام مهندس حیدر پور
    تشکر از مطالبت آموزشی تحلیلی شما.
    تحلیلهای شما در بازار داخلی بیشتر در تایم هفتگی و ماهانه هست. آیا دلیل خاصی دارد؟ این دو تایم در بورس ما بهتر جواب میدهد؟

    پاسخ
    • Mr NEoWave
      Mr NEoWave گفته:

      سلام
      در بازار بورس ما در مقایسه با بازارهای بزرگ دنیا ، میزان معاملات چشم گیر نیست از این رو اگر به چارت های سهم های ایده آل و غیر سفته بازانه نگاه کنیم می بینیم روند های اصلی و بزرگ معمولا پس از حرکات غیر جهت دار و تقریبا رنج چندین ماه و گاها چندین ساله رخ می دهند.
      هدف از تحلیل الیوتی ، پیدا کردن انتهای الگوها و همراه شدن با روند بعدی است و همچنین بازار بورس یک بازار یک طرفه است و در یک نزول چندین ساله و چندین ماهه عملا باید به دنبال معاملات فروش باشیم نه این که به دنبال شکار نوسانات اندک صعودی در یک روند نزولی!
      بنابراین اگر موارد مذکور را کنار هم بگذاریم عملا می بینیم در کوتاه مدت هیچ گاه روند معنی داری تشکیل نمی شود. بنابراین طبق تجربه بر خلاف بسیاری از بازارها که تایم روزانه تایم اصلی تحلیلی است ، در بازار بورس ما تایم هفتگی تایم اصلی تحلیلی است. البته توجه داشته باشید هدف از تحلیل الیوتی قطعا نوسان گیری نیست! و برای نوسان های کوتاه مدت می توان از روش های دیگر در تایم های پایین تر نیز استفاده نمود اما برای شکار روند های بزرگ ، تحلیل در تایم های پایین کاملا بی فایده است.
      در ضمن اگر تایم ماهانه رو تحلیل می کنیم صرفا برای کمک به تحلیل هفتگی است و کاربرد دیگری ندارد.
      موفق و پیروز باشید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *