تحلیل نئوویو نمودار خزامیا (12)

در آخرین تحلیل نئوویو نمودار خزامیا که در مهر ماه 98 ارائه کردیم روند صعودی را برای این سهم پیش بینی کردیم که تا کنون تحقق یافته است.

در صورت نیاز به مطالعه تحلیل قبلی می توانید روی عبارت ” تحلیل نئوویو زامیاد (11)  ” کلیک فرمایید.

هم اکنون که امواج بیشتری تشکیل شده است بهتر می توان در مورد الگوی فعلی اظهار نظر کرد. تحلیل قبلی را به عنوان سناریوی اول و این تحلیل را به عنوان سناریوی دوم در نظر بگیرید.

در این تحلیل فاز دوم از حرکت صعودی را به صورت الگوی دیامتریک در نظر گرفتیم و به نظرم تحلیل بهتری نسبت به مثلث است و اعتبار بالاتری نسبت به مثلث دارد.

به آنالیز نئوویو خزامیا که در کش دیتای ماهانه به روزرسانی شده است (تا آخر اسفند 98) دقت فرمایید :

تحلیل نئوویو نمودار خزامیا

تحلیل نئوویو نمودار خزامیا توسط حسین حیدرپور – کش دیتای ماهانه

در این نمودار به نظر می رسد در فازی که هم اکنون در آن قرار داریم ،الگوی ترکیبی دوگانه در حال تشکیل است.

خلاصه و نتیجه تحلیل :

در ابتدا حد ضرر خود را تا 350 تومان بالا بیاورید ، البته این حد ضرر برای میان مدتی هاست و کوتاه مدتی ها می توانند حد ضررهای خود را نزدیک تر به قیمت جاری و با روش های غیر الگویی محاسبه کنند.

در حال حاضر از تارگت 400 تومانی گذشتیم و می توانیم منتظر تارگت بعدی در محدوده ی 700 تومان باشیم. توجه کنید با توجه به ساختار فعلی ، اگر تحلیل نئوویو نمودار خزامیا درست باشد ، تارگت حداقلی در این سناریو 700 تومان است و قیمت می تواند صعود بیشتری حتی تا 1000 تومان هم داشته باشد.

برای مشاهده تحلیل بعدی این سهم می توانید به ” آنالیز نئوویو چارت خزامیا (13) ” رجوع فرمایید.

نویسنده : حسین حیدرپور

تاریخ : 20 فروردین 99

مطالبی که ممکن است دوست داشته باشید

6 پاسخ
  1. آقا بیوک
    آقا بیوک گفته:

    با عرض سلام و ادب خدمت استاد محترم
    به نظر میرسد خزامیا پتانسیل های قوی رو داشته باشه ….
    میخواستم بدونم بعداز اصلاحی فعلی …با توجه به اینکه مدتهای طولانی روی این سهم و چارتش بودین و یقینا وجب به وجب این سهم رو بهش شناخت دارین ایا در ادامه روند دیدگاه خاصی …فرضا اینکه با اخرین لولی که فرموده بودین در ده هزار ایا باز اصلاح داریم یا برگشت یا رشد .اگر دیدگاه جدیدی دارید در صورت اشتراک سپاس گذاریم .
    زنده و پایدار باشید استاد…

    پاسخ
    • حسین حیدرپور
      حسین حیدرپور گفته:

      با سلام
      مومنتوم بازار آنقدر زیاد است که با سرعت فراتر از حد تصور به اهداف می رسیم و فرصت آپدیت را از من گرفته است!
      سعی می کنم آخر خرداد ماه این سهم را مجددا آپدیت کنم.
      احتمالا به زودی قسمتی در انتهای تحلیل ها در نظر گرفته می شود تا مطالبی در مورد روند و آپدیت سهم را بررسی کنیم زیرا خیلی اوقات به تحلیل قبلی تک موج های کمی اضافه شده است که نمی توان در قالب یک تحلیل مشروح به آن ها پرداخت و شاید اضافه کردن یکی دو خط به تحلیل قبلی راه گشا باشد.

  2. آقا بیوک
    آقا بیوک گفته:

    با عرض سلام و ادب خدمت استاد
    به نظر میرسد قبل از رسیدن به قیمت 7200 که ممکنه در اوایل پاییز محقق بشه یک ریزشی رو داریم که در حول و حوش خرداد هست میخواستم دقیقا بدونم تقریبا این برگشت قیمتی اواخر بهار چه قیمتی میتونه باشه
    منظور اولین تاپ رسم قهوه ای که به نظر میاد نزدیک شش هزار ریال است .
    چون بعدش تا پاییز حرکت اصلاحی است و به نظر میاد بهتره در همون تاپ اول خارج شد و در قیمت اصلاحی نزدیک 3500 مجددا خرید میخواستم نظرتونو بدونم ممنون

    پاسخ
    • حسین حیدرپور
      حسین حیدرپور گفته:

      سلام
      برای تاپ اول مقاومت ها را محاسبه کنید و تحلیل زمانی نئوویو هم انجام بدید (با فرمولهای سه گانه ای که درس دادیم) و تحلیل شاخص کل هم کنار دستتان باشد تا با مومنتوم کلی بازار همراه باشید.
      در مورد ترسیم منحنی قهوه ای رنگ این منحنی ها به صورت تخمینی رسم می شوند و صرفا نشان دهنده وجود نوسانات برای رسیدن به اهداف هستند.

  3. علی
    علی گفته:

    سلام
    بنده سوالی داشتم، در داینامیک تریدر وقتی RET را در هر دو حالت حسابی و لگاریتمی رسم می شود اعداد یکسانی به دست می آید که باید هم همینطور باشد، چن براساس فیبو، ما براساس درصد اختلاف قیمت دو نقطه سر و کار داریم، حالا در بعضی از جاها ذکر مشه که اشتباه هستش و باید در لگاریتمی فرق کنه، در حالی که هماطور که توضیح داده شد اساس کار قیمت واقعی دو تا نقطه است که حالا ممکنه مثلا فاصله‌ی نمایش داده شده این دو نقطه در نمودار حسابی و لگاریتمی متفاوت باشه (توجه شود که فاصله نمایش داده شده). ممکن است در این رابطه تضیح بدین که نکته‌ای که بعضی از دوستان اشاره میکنن در چی هست؟

    پاسخ
    • حسین حیدرپور
      حسین حیدرپور گفته:

      با سلام
      لطفا سوالات خود را زیر پست مربوطه بپرسید ، سوال شما مربوط به پست ” نمودار حسابی و لگاریتمی” است با این حال من به اجمال پاسخی را خدمت شما عرض می کنم :
      از صحبت شما مشخص است دیدگاه درستی نسبت به فیبوناچی ندارید ، فیبوناچی باید در حالت حسابی و لگاریتمی با هم تفاوت داشته باشد و هر نرم افزاری که در هر دو حالت یک عدد را نمایش می دهد قطعا اشتباه است.
      فرض کنید به شما نموداری را روی کاغذ داده اند و محور قیمت هم وجود ندارد! با این دیدگاه شما فیبوناچی اصلا قابل محاسبه نیست.
      بر خلاف دیدگاه شما فیبوناچی دقیقا رابطه ی بین فاصله هاست و این فاصله ها دقیقا مرتبط با قیمت است.
      در نمودار حسابی این فواصل با استفاده از جمع و تفریق ابتدا و انتهای یک موج به دست می آیند و در نمودار لگاریتمی ، باید از محاسبات لگاریتمی استفاده کرد.
      در نهایت شما در هر دو نمودار از خط کش ساده هم می توانید استفاده کنید و طول ها را بر هم تقسیم کنید (مثلا در Ret) البته همین اعداد با فرمول و با استفاده از قیمت نیز قابل محاسبه می باشند.
      نکته پایانی این که اولا مقاله بنده در مورد تفاوت این دو نمودار را از طریق سرچ در سایت پیدا کنید و مطالعه بفرمایید و ثانیا در هر نموداری نوع محاسبات باید با نوع نمودار همخوان باشد ، ما اجازه نداریم از کل نمودار لگاریتم بگیریم و پس از آن از محاسبات خطی استفاده کنیم!
      موفق باشید

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *