سیگنال خرید در نئوویو
سیگنال خرید به منزله اعلام قیمت خرید سهام است و میتواند طبق روشهای مختلف در تحلیل تکنیکال محاسبه و اعلام شود.
در این مقاله میخواهیم به بررسی سیگنال خرید در الگوهای نئوویو بپردازیم. در همین ابتدا توجه کنیم سیگنالهای الیوت معمولی نیز به همین منوال می باشد.
سیگنالهای نئوویو منحصر به فرد و با تعداد کم نسبت به سایر روشهای تحلیلی ارائه می شود.
سیگنال خرید در نئوویو چه زمانی صادر می شود؟
به صورت کلی در الیوت پس از پایان یک الگو انتظار داریم که روندی در جهت مخالف تشکیل الگو ایجاد شود ، این که این روند بزرگ یا کوچک باشد را معمولا نمیتوان با خود الگو به تنهایی تخمین زد.
برای مثال پس از یک زیگزاگ نزول کننده قطعا بازار بر میگردد و روند صعودی شکل خواهد گرفت اما این که طول روند چقدر است بستگی به جایگاه این زیگزاگ در الگوی بزرگتر دارد.
اگر این زیگزاگ قسمت اول از یک الگوی تصحیحی دوگانه باشد بازگشتی که پس از تکمیل این زیگزاگ ایجاد میشود بسیار کوچک است.
اما اگر همین زیگزاگ در قسمت آخر از الگوی تصحیحی دوگانه ظاهر شود بازگشت بسیار بزرگتری را نسبت به حالت قبل رقم میزند به طوری که معمولا این بازگشت یک روند را ایجاد میکند.
بنابراین سیگنال خرید الگوهای نئوویو و به طور کلی تر الگوهای الیوتی فقط پس از پایان یک الگو داده میشود.
از توهم تا واقعیت
مطلبی که الیوت کاران باید بدان توجه داشته باشند عدم ورود زود هنگام به معامله ، قبل از تکمیل الگو ، می باشد. حدس زدن های پیاپی و ورودهای متعدد صرفا وقت و سرمایه معامله گر را هدر می دهد.
پس از پایان یک الگو در روند جدیدی که ایجاد می شود ، بستگی به مومنتوم بازار می تواند حرکات بسیار پرشتاب و یا حرکات معمولیتری را داشته باشیم.
مشکل اساسی در میانه این روندها و پس از سیگنال اصلی نئوویو آغاز می شود به طوری که اکثریت افراد (آماتورها) در میانه این روندها از تحلیلگران نئوویو سوال می کنند سیگنال خرید کجاست؟ حد ضرر کجاست؟ حد سود کجاست؟
در مکان نادرستی سوالات خوبی مطرح می شود! و تحلیل گران نئوویو (و الیوت) در این جا هر چه می گویند امکان درست یا غلط بودنش کاملا 50-50 است چرا که در میانه یک روند هر اتفاقی میتواند رخ دهد و جواب این سوالات در اندازه مومنتوم بازار نهفته است.
سیگنال دوم آری یا خیر ؟!
پس از سیگنال اصلی فقط در یک صورت می توان سیگنال مجدد خرید را ارائه کرد. اگر روندی که شکل می گیرد یک روند بلند مدت باشد به طوری که شامل بخشیزه های فراوانی شود ، در هر کدام از حرکات خلاف جهت روند می توان به دنبال تکمیل یک الگوی الیوتی و خرید مجدد پس از پایان الگو بود.
معمولا در روندهای خیلی شارپ و با مومنتوم بالا این امکان فراهم نمی شود و معاملهگران در این موارد به دنبال الگوهای تایم پایینتر می گردند که این کار ریسک را به شدت افزایش میدهد و اکثرا کارآمد نیست.
تذکر : موارد مذکور بر اساس بازار یک طرفه در بورس نوشته شده است اما در بازارهای دو طرفه نیز دقیقا به همین صورت می توان از مطالب فوق بهره برد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.