مجموعه تحلیل‌های نئوویو لکما

شرکت کارخانجات مخابراتی ایران ، اولين و بزرگترين توليد كننده مراكز تلفن ثابت و سيّار كشور در تاريخ ۱۳۴۵/۱۱/۱۱ با مشاركت وزارت پست و تلگـراف و تلفن (ارتباطات و فناوري اطلاعات) به نسبت ۳۰% ، بانك توسعه صنعتی به نسبت۳۰ % و شركت زيمنس آلمـان به نسبت ۴۰ % بصورت شركت سهامی خاص در شيراز در زمينـي به مساحت در حدود يكصد هزار متر مربع بمنظـور توليد تجهيزات مورد نياز شبكه مخابراتي كشور و با ظرفيت اسمـي ساليانه ۴۵ هزار خط تلفن EMD و ۶۰ هزار دسـتگاه تلفن روميزی تأسيس و در سال ۱۳۴۸ به بهره برداري رسيد .

پس از پيروزي انقلاب اسلامي ايران ، همزمان با افزايش سرمايه ، سهام وزارت پست و تلگـراف و تلفن (ارتباطات وفناوري اطلاعات) به ۴۵ % ، بانك صنعت و معـدن كه همـان نام تغيير يافته بانك توسعه صنعتـي است به ۳۵ % و شركت زيمنس آلمـان به ۲۰ % تغيير يافت و توانائـي توليد اين كارخانجـات نيز ساليانـه به ۲۰۰ هزار خط تلفـن و ۳۰۰ هزار دسـتگاه تلفن روميزی افزايش پيدا نمود.

در تاريخ ۱۳۸۲/۰۵/۲۷ نوع شركت به سهامی عام تغيير يافته و از تاريخ ۱۳۸۳/۰۷/۱۴ با نماد« لِكما » در فهرست نرخ هاي تالار فرعي سازمان بورس و اوراق بهادار تهران درج گرديده است. كارخانجات مخابراتی ایران علاوه بر توليــــد نرم افزار و سخت افزار مراكـزسوئيچينگ پرظرفيت تلفن ثابت و همراه بر اساس سيستم هاي ITMC/EWSD ، ITMC/NEAX ، ITMC/S12 و ITMC/MSC ، توليد منابع تغذيه سوئيچ مد ، طراحی و تولید راک های مخابراتی ، توليد مراكز تلفن همراه اضطراري بهمراه دكلهای تلسكوپی قابل حمل (BTS) ، ساخت انواع تلفن روميزي و همراه ، انواع ترمينال های مخابراتی و انواع بردهاي مورد مصرف در رايانه (PCM) ، همكاري با ساير شركت ها در ارتباط با ساخت انواع قالب ها مي‌باشد.

همچنین با توجه به روند تغییر بازارهای مخابراتی کشور در سالهای اخیر ،استراتژی شرکت به سمت خروج از بازارهای تک محصولی و استفاده از تمامی ظرفیت های کارخانجات بوده است در این راستا ورود به بازارهای ساخت و تولید صنایع فلزی و … در دستور کار قرار گرفت . ایجاد دفاتر منطقه ای از جمله در شهر مقدس مشهد ، تبریز و … و پشتيبانی فنی از هزاران مركز تلفن منصوبه توليدی اين كارخانجات ، نگهداری شبکه های زیر ساخت کشور و کسب عنوان پیمانکار برتر در این حوزه از ديگر مواردي است كه در طول ساليان اخير به طور جدی مورد توجّه مديريت شركت بوده است. در حوزه تحقیق و توسعه (R&D) ، بر اساس سياست راهبردي خوداتكايي صنعتي، از سال ۱۳۷۸ ، ضمن تجديد نظر بنیادی در ساختار این حوزه ، نسبت به همكاری نزديك با دانشگاه ها و مراكز معتبر تحقيقاتی كشور اقدام گردید.

از جمله مهمترین پروژه های انجام شده در این واحد مي توان به طراحي مراكز ITMX ، منابع تغذيه، انواع گوشي تلفن روميزي، دستگاههاي هماتولوژی و راديولوژی ، مركز تلفن همراه كم ظرفيت و طراحی سامانه آبیاری هوشمند اشاره نمود كه اكثر اين موارد به مرحله توليد نيز رسيده اند. توجه جدی به خواسته های مشتریان ، مشتری مداري و مشتري محوري، همواره مورد توجه این کارخانجات بوده است. در این همین راستا با بکارگیری دستگاه های پیشرفته و روش بهبود مستمر و نیز جاری سازی و اخذ گواهینامه سیستم مدیریت کیفیت منطبق بر استاندارد ایزو ۹۰۰۱ ویرایش ۲۰۰۸ ، موفق به افزایش کیفیت تولیدات و محصولات شده است.

محيط زيست و حفظ ، نگهداري و پيشگيري از آلودگي آن همواره مورد توجه اين كارخانجات بوده ، لذا با تلاش ، پيگيری و انجام اقدامات مستمر در چهارچوب سیستم مديريت زيست محيطی ایزو ۱۴۰۰۱ ویرایش ۲۰۰۴ ، شرکت موفق به پیاده سازی و اخذ گواهینامه مذکور گردید . از آنجا که در هر سازمان منابع انسانی به عنوان سرمایه های اصلی محسوب می گردند ، شرکت در جهت اجرای هر چه بیشتر ایمنی و بهداشت شغلی برای پرسنل محترم اقدام به جاری سازی و اخذ گواهینامه سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی OHSAS ۱۸۰۰۱ نموده است.

بر اساس تحلیل نئوویو نمودار لکما این سهم در طول 2 سال گذشته رالی قدرتمندی را آغاز کرده است که توانسته قیمت سهم را از محدوده ی 40 تومان به محدوده ی 800 تومان برساند. با بررسی روی امواج کارخانجات مخابراتی ایران واضح است روند صعودی در بلند مدت ادامه دار خواهد بود چرا که هنوز هیچ الگویی تکمیل نیست و باید امواج بیشتری تشکیل شود…

مطالبی که ممکن است دوست داشته باشید

اشتراک این مطلب در شبکه های اجتماعی

با نئوویو سنتر حرفه‌ای شوید