فیلم آموزش نئوویو 2016

در فیلم آموزش نئوویو آخرین الگوی تکمیل شد‌ۀ صعودی GOLD در دو تایم فریم دیلی و ویکلی را تحلیل کردم. سعی کردم ویدیو خیلی خسته کننده و طولانی نشود و اون را ” تا حدودی ” شبیه به یک کارگاه آموزشی تهیه کردم. در این ویدیو دو هدف را دنبال می کنم :
1- برای کارآموزان نئو ویو : نحوه و روش برخورد با چارت و علت تحلیل حداقل 2 تایم فریم در نئو ویو و توجه جدی به مباحث درجه و زمان علاوه بر همه ی قوانین دیگر
2- آشنایی با نئو ویو برای علاقه مندان نئو ویو : معرفی نحوه ی تحلیل چارت و نوع برخورد ما با تک به تک امواج با استفاده از پیشرفته ترین سبک الیوتی موجود در دنیا به صورت کاملا کاربردی و به دور از مباحث و تعاریف کتابی و مبهم

کارگاه مذکور را می توانید مشاهده و دانلود فرمایید  :

و اما هدف از تحلیل الیوتی چیست ؟

الیوت معتقد است بازار را می توان با قطعیت پیش بینی کرد اما این ادعای بزرگ فقط در یک حالت امکان پذیر است. زمانی که یک الگوی الیوتی تمام می شود و با شفافیت قابل راستی آزمایی است می توان با احتمال بسیار بالا به پیش بینی بازار پرداخت. زمانی که یک الگوی الیوتی تمام می شود روند تغییر می کند ، اگر الگوی نزولی تمام شود ، روند پس از آن صعودی و اگر الگوی صعودی تمام شود روند پس از آن نزولی خواهد بود.

در فیلم آموزشی که دیدیم الگوی کامپلکس به صورت دیامتریک + مثلث را شناسایی کردیم. سیگنال ورود به معامله شکست خط روند BD از مثلث در قیمت 1160 دلار می باشد. همان طور که مشاهده شد بازار پس از این الگو روند صعودی را در پیش گرفت و تا قیمت 1295 دلار صعود کرد یعنی 1350 پیپ از نقطه ی ورود.

در نمودار زیر می توانید نتیجه ی صعود میان مدت و روند صعودی حاصل را مشاهده فرمایید :

فیلم آموزش نئوویو - کارگاه طلا - 2016

فیلم آموزش نئوویو – کارگاه طلا – 2016

نویسنده : حسین حیدرپور

تاریخ : 21 اسفند 1395

مطالبی که ممکن است دوست داشته باشید

اشتراک این مطلب در شبکه‌های اجتماعی

16 پاسخ
  1. سعید
    سعید گفته:

    سلام ممنون بابت ویدئوهای آموزشی و آموزنده ی سوالی که برای من مبتدی پیش می آید اینکه شما در فلتی که زمان موج b کمتر از موج a بود و همینطور زمان موج c کمتر از زمان موج a، ایرادی نگرفتید البته یکی دو تا کندل اختلاف نداشت. سوال من در مورد زمان موجهاست آیا قوانینی زمانی برای امواج یک الگو در حد یکی دو کندل قابل چشم پوشی هست؟ مانند زمان موج b در مقابل زمان موج a یا زمان موج c در مقابل زمان موج a یا در شتابدارها مانند زمان موج 2 می توان کمتر از زمان موج 1 در حد یکی دو کندل باشد؟

    پاسخ
    • حسین حیدرپور
      حسین حیدرپور گفته:

      سلام
      زمان در این ویدیو به روش قدیمی کندل شماری اندازه گیری شده است ، در این روش مقدار کمی انحراف پذیرفته است. اما اگر بخواهیم اصولی و درست کار کنیم باید زمان را نیز کش دیتایی در نظر بگیریم که در آموزش کش دیتا به آن اشاره شده است و در آن صورت انحراف از قوانین قابل قبول نیست به خصوص در مورد فلت و زیگزاگ که در این مورد حساسیت زیادی دارند.

  2. فرید
    فرید گفته:

    با عرض سلام و تشکر فراوان
    شما از قوانین بازگشت و قوانین پیش ساختی منطق استفاده نمی کنید؟

    پاسخ
    • Mr NEoWave
      Mr NEoWave گفته:

      سلام
      به صورت آپدیت شده از قوانین بازگشت با عنوان روش “آنالیز ذهنی” استفاده می کنیم.

    • farid
      farid گفته:

      ممنون از پاسخگویتون، بحث زمانی رو من متوجه نشدم اعداد به چه صورتی بدست اومده، هیچ جای کتاب آقای نیلی هم ندیدم بهش اشاره کنه، اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

    • Mr NEoWave
      Mr NEoWave گفته:

      بحث زمانی بستگی به نوع دیتا داره و به دو صورت قابل اندازه گیری می باشد. روشی که در این ویدیو می بینید روش معمول قدیمی به صورت کندل شماریست و روش جدید که منطبق با کش دیتاست در توضیحات آموزش کش دیتا به صورت مبسوط بیان شده است.
      انشاالله ویدیویی جدید در هفته آینده به این روش ارائه خواهد شد.

  3. Pooria
    Pooria گفته:

    با سلام
    بسیار اموزنده بود این کارگاه.فقط سوالی دارم.در برخی جاها تک موج افقی کمتر از ۴۵ درجه بود و حرکت بعد بیش از ۶۱.۸ درجه حرکت بعد را بازگشته بود اما شما کف یا سقف را در بالاتر یا پایین اعمال کرده بودید و این تک موج های افقی را با تک موج بعد یکی حساب کرده بودید.چرا بدین صورت صورت گرفته بود؟ایا در اعمال قانون خنثایی نکته ای هست من باب این موضوع.لطفا چرایی این موضوع رو بگید

    پاسخ
    • Mr NEoWave
      Mr NEoWave گفته:

      سلام
      قبل از رعایت قانون خنثایی باید قانون تناسب رعایت شود تا بتوان اظهار نظر کرد و برای رعایت قانون تناسب باید نمودار اسکیل شود. من از نرم افزار معمولی و دم دستی برای تحلیل استفاده کردم تا نشان بدم حتی با متاتریدر که بدترین و ضعیف ترین نرم افزار دنیاست هم می توان به تحلیل نئوویو پرداخت از این رو چون در این نرم افزار امکان اسکیلینگ وجود ندارد ، من نمی توانستم نمودار را اسکیل کنم و با بررسی دقیق نمودار متوجه خواهید شد تک موج های نسبتا افقی در این تحلیل ، مشکلی برای ما به وجود نمی آورد.
      اگر می خواهید به طور دقیق و حرفه ای قانون خنثایی را بررسی کنید ، تنها راه استفاده از نرم افزار اکسل است.

    • Pooria
      Pooria گفته:

      خیلی ممنون از پاسختون .با این تفاسیر پس یعنی این قانون در نمودار های اکسل دچار تغییر نشده،کاش اگه امکان داشت این مباحث اموزشی رو بسط میدادید و ویدئو های بیشتری از شمارش میگذاشتید.البته در اکسل که مورد تایید خود شما و جناب نیلی هم هست منظورم هست.این ویدئو حاوی نکات اموزشی بسیاری بود

  4. faty
    faty گفته:

    سلام دوباره خدمت شما استاد گرامی.
    در مورد زمانهای درج شده برای تک موج ها در ویدیوی آموزشی، آیا این زمانها نسبت به نمودار اصلی در متاتریدر استخراج شده یا بر مبنای نمودار بدست آمده از کش دیتا محاسبه شده است؟
    در مورد لگاریتمی کردن نمودار، آیا گزینه لگاریتمی کننده در موتیو ویو ، الزامات کافی برای لگاریتمی شدن نمودار را فراهم می کند یا خیر؟
    از پاسخگویی شما بسیار ممنونم.

    پاسخ
    • Mr NEoWave
      Mr NEoWave گفته:

      سلام
      رویکرد زمانی و محاسبه ی اون یکی از درس های مهم در نئوویو می باشد و انواعی دارد که در اینجا یک نمونه از آن را که بیشتر در گذشته آقای نیلی استفاده می کرده می بینیم.
      در مورد لگاریتمی کردن توسط موتیو هم مشکلی نیست و این کار به درستی انجام می شود.

  5. faty
    faty گفته:

    با سلام و تشکر بابت زحمات شما.
    ویدیو رو دیدم و بسیار استفاده کردم. چند سوال برام پیش اومد.
    اول اینکه نمودار شما لگاریتمی نبود ودوم اینکه بعد از این تحلیل، در مورد پیش بینی بازار چه نظری می توان داد؟

    پاسخ
    • Mr NEoWave
      Mr NEoWave گفته:

      سلام
      در مورد لگاریتمی بودن ، چون نمی خواستم از نرم افزار خاصی استفاده کنم و مد نظرم استفاده از متاتریدر بود ، نمودار را لگاریتمی نکردم اما چون در کوتاه مدت ، نمودار حسابی و لگاریتمی تفاوت کمی دارند ، و با مقایسه با چارت لگاریتمی من از این تفاوت اندک صرفه نظر کردم ولی در مجموع این کار درست نیست و شما حتما از نمودار لگاریتمی استفاده کنید.
      بعد از هر تحلیل الیوتی انتظار بازگشت روند را داریم و چون الگوی تحلیلی یک روند نزول کننده را داشت ، پس از آن انتظار یک روند صعودی را داشتیم که به وقوع پیوست.
      در مجموع در این ویدیو کلیاتی از نحوه تحلیل نئوویو را به نمایش گذاشتم تا دوستان با مراحل کلی کار آشنا شوند و این یک ویدیوی تخصصی محسوب نمی شود و اشکالاتی چون لگاریتمی نبودن ، نوع کش دیتای ترسیمی و نرم افزار غیر دقیق را داراست اما این اشکالات چون انحرافی بسیار اندک (در این نمودار خاص) از حالت ایده آل ایجاد می کردند، ترجیح دادم در کمال سادگی این کار را انجام دهم و وارد جزییات فنی نئوویو نشوم.
      موفق باشید.

  6. بهنام ضیایی
    بهنام ضیایی گفته:

    باسلام
    باتوجه به گفتههای شما ونمودارهها وهمچنین که از 1160 دلار تا 1295 رفته ودوباره برگشت از همین نقطه تا 1220 و دوباره تا1267 رفته واحتمال اینکه این دفعه با سرعت بیشتری به سمت زیر 1200 برود
    البته من تازه به فعالیت در بورس را با رفتن کلاس از صفرآغاز نموده ام وبرای همین اگر اشتباه است مرا عفو کنید وراهنمایی بفرمایید
    با تشکر از شما استاد عزیز

    پاسخ
    • Mr NEoWave
      Mr NEoWave گفته:

      سلام
      اگر مقصود سوال شما سرعت ریزش یا صعود می باشد ، سرعت ریزش به لحاظ الیوتی وابسته به الگوی تشکیل شده است. برخی الگوها زمانی که تکمیل می شوند، سرعت حرکت پسا الگویی آنها بالاست و برخی دیگر سرعت بالایی ندارند. در خود یک الگو انواع مختلفی وجود دارد که شرایط هر کدام با دیگری متفاوت است برای مثال در یک فلت ، حرکت بعد از فلت جاری به مراتب سریع تر از حرکت یک فلت معمولی می باشد. بنابراین سرعت ریزش یا صعود مربوط به اعداد و ارقام دیده شده توسط بازار نیست.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *