تحلیل نئوویو شپنا (1)

در تحلیل نئوویو شپنا که پیش رو دارید می خواهیم این سهم را در بازه ی زمانی 11 ساله مورد بررسی قرار دهیم.

در کش دیتای 6 ماهه که برای این سهم ترسیم کرده ایم ، به نظر می رسد این سهم در حال تکمیل الگوی ایمپالس روند دار است.

هم اکنون 2 سناریو را مطرح می کنیم :

سناریو 1 : ایمپالس روند دار با موج 5 ام ممتد :

طبق این سناریو موج 5 ام در حال بخشیزه شدن است و به نظر می رسد هم اکنون در موج 2 از 5 قرار داریم.

به تحلیل نئوویو شپنا که در کش دیتای 6 ماهه انجام شده است دقت فرمایید :

تحلیل نئوویو شپنا

تحلیل نئوویو شپنا – کش دیتای 6 ماهه

تارگت نرمال موج 5 ام ممتد ناحیه 3500 تومان می باشد که در بلند مدت قیمت می تواند به آن دست یابد. مقاومت 1500 تومانی نیز قبل از این تارگت قرار دارد.

سناریو 2 : ایمپالس رونددار با موج 3 ممتد :

طبق این سناریو الگو تکمیل است و شپنا وارد روند نزولی بلند مدتی شده است. در حال حاضر دو مشکل برای این سناریو وجود دارد که این احتمال را کم رنگ می کند. بخشیزه های موج 5 ام تکمیل نیست و از طرفی حداکثر تارگت موج 5 ام اصلی در این سناریو 740 تومان می باشد.

با توجه به قیمت و زمان به نظر نمی رسد موج 5 ام بتواند قبل از رسیدن به تارگت 740 تومانی ریز موج هایش را تکمیل کند و به بازه ی قیمتی بزرگتری احتیاج دارد.

به آنالیز نئوویو شپنا که در کش دیتای 6 ماهه انجام شده است دقت فرمایید :

تحلیل نئوویو شپنا

آنالیز نئو ویو شپنا – کش دیتای 6 ماهه

دقت بفرمایید سناریوی دوم را صرفا به خاطر احتیاط مطرح کردم چون با توجه به تایم فریم تحلیل امکان وقوع موج مفقود در ریز موج های موج 5 ام را نمی توان رد کرد. و اگر این مطلب را در نظر نگیریم اصلا امکان وقوع سناریوی دوم وجود ندارد.

از طرفی اگر این سناریو رخ دهد ، قیمت به صورت نرمال در حرکت پساایمپالس باید به عدد 170 تومان برسد که این نیز با توجه به شرایط بازار منطقی به نظر نمی رسد.

خلاصه و نتیجه تحلیل :

نظر شخصی من بر سناریوی 1 استوار است و این هیچ ربطی به وضعیت جاری بازار ندارد! صرفا به دلایل تکنیکی متعدد سناریوی 1 درست تر به نظر می رسد.

چون سناریوی دومی خلاف جهت وجود دارد (هر چند کم رنگ) صرفا پیشنهاد می کنم در نقاط خرید دقت کنید و همچنین حد ضرر خود را حتما نگه دارید.

طبق سناریوی اول حمایت های مهم زیر می تواند نقاط خوبی برای ورود باشد:

1- ناحیه 500 تومان

2- ناحیه 410 تومان

در مورد حد ضرر ، حد ضرر الیوتی این تحلیل ناحیه 235 تومان می باشد که به دلیل قدرت موج 2 فعلی و احتمالا ناقص شدن آن فاصله بسیار زیادی از نقاط ورود دارد و نگه داشتن چنین حد ضرری عقلانی نیست! حتی با وجود تارگت 600 درصدی.

پس بهینه است حد ضرر خود را 5 درصد پایین تر از مینیمم کندل بازگشتی در ناحیه حمایتی قرار دهید.

نویسنده : حسین حیدرپور

تاریخ : 8 فروردین 99

مجموعه آپدیت‌های سریع

آپدیت اول : 19 خرداد 99

طبق موج شماری انجام شده برای شپنا ، سناریوی اول در حال وقوع است و انتظار داریم طی 1-0.5 سال آینده شپنا را در قیمت های محدوده ی 3500 تومانی به عنوان حد سود نرمال الگو ببینیم.

حد ضرر خود را تا 1040 تومان می توانید بالا بیاورید.

آپدیت دوم : 24 دی 99

بر اساس تحلیل نئوویو شپنا که اولین تحلیل سال 99 بود روند صعودی قدرتمندی را در قالب الگوی ایمپالس رونددار پیش‌بینی کردیم. هر چند با اغماض این حرکت یک حرکت ایمپالس است اما فعلا با این مساله کاری نداریم و طبق مطلبی که در کانال اعلام کردم هدف نرمال صعود 3500 تومان بود و پس از افزایش قیمت ، حد ضرر را تا 4000 تومان تریل کردیم.

پس از افزایش قیمت شپنا تا محدوده ی 5300 تومان این سهم وارد دراپ نزولی سنگینی شده است به طوری که تا‌کنون نسبت به سقف خود کاهش ارزشی معادل 81 درصد داشته است! که برای چنین سهم بنیادی تقریبا فاجعه محسوب می‌شود.

هدف این تحلیل بررسی ریزش اخیر سهم در کش دیتای ماهانه است که در زیر می‌توانید آن را مشاهده فرمایید :

تحلیل نئوویو شپنا (1) - آپدیت سریع 2

تحلیل نئوویو شپنا (1) – آپدیت سریع 2 – حسین حیدرپور

به لحاظ نئوویوی به نظر می‌رسد پالایش نفت اصفهان در حال تشکیل یک دوگانه شروع شده با زیگزاگ است و هم اکنون در کارکشن استاندارد دوم قرار دارد. برای کارکشن دوم الگوی مثلث/دیامتریک محتمل است و هم اکنون در موج c از این الگو قرار داریم.

با توجه به این که تا انتهای الگوی فاصله‌ی زمانی بسیار زیادی داریم ، انتظار روند صعودی قدرتمندی از این سهم انتظار نداریم.

بر طبق آنالیز نئوویو شپنا برای انتهای موج c از این الگو دو ناحیه مهم پیش روی ماست :

1- ناحیه 1000 تومان

2- ناحیه 840-740 تومان

ناحیه ی اول با وضعیت فعلی سهم به احتمال زیاد خواهد شکست و باید منتظر رسیدن به ناحیه بعدی باشیم.

طبق تحلیل نئویو شپنا به لحاظ زمانی انتظار داریم از اوایل بهمن ماه موج d به صورت صعودی/رنج آغاز شود.

آپدیت سوم : 7 فروردین 1400

طبق موج شماری شپنا که در آپدیت سریع قبلی مورد بررسی قرار دادیم سناریوی ترکیبی دوگانه تاکنون به خوبی پیش رفته است و هر چند الگوی شپنا تکمیل نیست و سناریوهای دیگری هم برای این شمارش مطرح است همچنان این سناریو اعتبار بالایی دارد و مشاهده کردید که قیمت دقیقا روی ناحیه 840 تومان بازگشت.

در شمارش شپنا صعود دو ماه اخیر را می‌توانیم در قالب موج d تحلیل کنیم.

به تحلیل نئوویو شپنا که در کش دیتای ماهانه به روز شده است دقت فرمایید :

تحلیل نئوویو شپنا (1) - آپدیت سریع 3

تحلیل نئوویو شپنا (1) – آپدیت سریع 3

در حال حاضر صعود اخیر را می‌توانیم در قالب الگوی زیگزاگ تحلیل کنیم و برای انتهای آن 3 تارگت بسیار مهم را مورد محاسبه قرار دادیم :

1- ناحیه 1450 تومان

2- ناحیه 1750 تومان

3- ناحیه 1950-2050 تومان

سود آوری موج d تا تارگت‌های فوق به ترتیب %70 ، %100 و %140 نسبت به کف می‌باشد.

با توجه رسیدن به تارگت اول ، حد ضرر خود را تا 1100 تومان بالا بیاورید و می‌توانید به صورت پلکانی سیو سود را آغاز کنید.

طبق آنالیز نئوویو شپنا پس از انتهای موج صعودی d وارد فاز نزولی/رنج بعدی خواهیم شد.

آپدیت چهارم : 9 خرداد 1400

در آپدیت سریع قبلی و بر اساس تحلیل نئوویو شپنا مشاهده کردیم که موج d تشکیل شد و سپس وارد فاز نزولی در قالب موج e از مثلث/دیامتریک شدیم.

با توجه به موج شماری شپنا الگوی ترکیب دوگانه خاتمه با مثلث تشکیل شده است و انتظار داریم روند صعودی خوبی را از این سهم شاهد باشیم.

حد ضرر این تحلیل 820 تومان و حد سود‌های آپدیت قبلی برای این حرکت نیز معتبر است.

به بروزسانی شمارش شپنا که در کش دیتای ماهانه انجام شده است دقت فرمایید :

تحلیل نئوویو شپنا 1 - آپدیت سریع 4

تحلیل نئوویو شپنا 1 – آپدیت سریع 4

این سهم ریزش سنگینی را تجربه کرده است و انتظار داریم به صورت منطقی کل این دوگانه موج (A) از الگوی بزرگتر باشد و لذا روند صعودی که به دنبال آن هستیم موج (B) بزرگ خواهد بود.

طبق تحلیل نئوویو شپنا توجه کنیم حرکت پساالگویی باید به قدری مومنتوم داشته باشد که به راحتی ناحیه 1200-1300 تومان شکسته شود و اگر این اتفاق رخ ندهد احتمال تبدیل مثلث به دیامتریک برای فاز آخر وجود دارد.

حتی در صورت گسترش بیشتر احتمال وقوع کف جدید اندک ارزیابی می شود و در این صورت این کارکشن اواخر تابستان خاتمه می یابد و لذا استاپ 820 تومانی برای هر دو تحلیل کارآمد است.

مطالبی که ممکن است دوست داشته باشید

اشتراک این مطلب در شبکه‌های اجتماعی

23 پاسخ
  1. مهرشاد
    مهرشاد گفته:

    سلام استاد خسته نباشید
    ایا تحلیل پا برجاست
    و گفته بودید این حرکت اصلاحی از یک حرکت بزرگتر هست و اگر روند صعودی شد باید موج b بزرگ گرفت ایا این موج bشکل گرفته است
    یا نه

    پاسخ
  2. پوراحمد
    پوراحمد گفته:

    سلام
    در مثلث ترسیم شده در آپدیت ۹ خرداد موج ب به نظر کمتر زمان برده نسبت به موج آ، بیشتر از ۶۱.۸ درصدش هم هست. این مسئله مثلث رو بی اعتبار نمیکنه؟

    پاسخ
    • وریا
      وریا گفته:

      سلام
      وقت بخیر
      در صورتی که شپنا از خط B-D عبور کنه (فکر کتم حوالی ۱۲۸۰) میشه اطمینان پیدا کرد که الگوی آخر مثلث بوده و به دیامتریک توسعه پیدا نمیکنه؟

    • پوراحمد
      پوراحمد گفته:

      ولی یک قانون کلی برای مثلثها هست که اگر موج بی کمتر از ۳۸.۲ درصد موج آ به لحاظ قیمتی باشه باید زمان کمتری از آ بگیره ولی اگر بیشتر از ۶۱.۸ درصدش باشه باید بیشتر از اون طول بکشه. این مورد اینجا نقض نمیشه یا نکته دیگه‌ای داره؟؟

    • حسین حیدرپور
      حسین حیدرپور گفته:

      سلام
      حتما از نکته ی دیگری استفاده شده است و به شما اطمینان می دهم به عنوان فردی که سال هاست QOW را درس می دهم و نئوویو را دقیقا به سبک نیلی پیاده سازی می کنم ، از مطلب درستی که شما می فرمایید مطلع هستم و اگر نکته ای رعایت نشده است حتما دلیل تکنیکی دیگری دارد
      موفق باشید

  3. علی
    علی گفته:

    با سلام بنظر نمیاد بازار رفتار درستی داشته باشه یسری از سهام کوچیک پروژه محور همین مدت کلی رشد داشتن یکسری بیش از دو ساله نتونستن وارد فاز صعودی بشن نمونش لابسا که اکثریت تحلیلگران خوب نئوویو از جمله شما چندین ماهه انتظار رشدش رو دارن ولی عقب مونده برخی سهام دولتی مثه فملی هم در هر شرایطی حمایت میشن بازار پایه زرد سهمایی که قدرت خریدار بالا دارن تعلیق میشن … بنظرتون دوباره سناریوی چاق کردن سهام دولتی نیست؟ بهار 99 هم برای هل دادن پول سمت سهمای دولتی افشاهای الف سهای کوچیک(مثبتها) باطل میشد و منفی ها همه تایید . این مدت هم سهام بزرگ هم نقد شوندگی داشتن هم مقداری از ریزش رو جبران کردن ولی اکثریت سهام کوچک و متوسط با افشاهای الف ریزش شدیدی داشتن(نمونش خاور که با فروش 2000میلیاردی به ازای هر سهم از زیان 160 تومنی به سود 240 تومنی میرسه – کسرام لکما خکاوه خصدرا و…) هیچ خریداری ندارن … اکثریت سهام چندین بار افزایش نرخ گرفتن و بازم ریختن بنظر نمیاد اجازه بدن کلیت بازار رشدی بکنه و هنوزم محوریت با سهام دولتی باشه

    پاسخ
    • حسین حیدرپور
      حسین حیدرپور گفته:

      سلام
      در کلیات با شما موافقم و این که بازار رفتار درستی ندارد صحبت درستی است اما دلایل من با شما تفاوت دارد.
      مشکلی که سال قبل ایجاد شد دادن کدهای آنلاین بیش از حد به افراد آماتور بود که از آن به عریض و طویل کردن و عمق بخشیدن به بازار یاد می شد در حالی که این کار اشتباه وضعیت را هم در صعود و هم در نزول غیر متعادل کرد. درست مثل لیوان آبی که اگر کم کم شکر به آن اضافه نمایید ، این شکر حل می شود ولی از مرحله اشباع به بعد این شکر حل نشده و اگر شما به کار خودتان ادامه دهید ، آب شیرینی نخواهید داشت و کل لیوان پر از شکر می شود و آبی وجود نخواهد داشت.
      بازار پارسال نباید این قدر هیجانی در کلیت بازار بالا می رفت و در اصلاح پس از آن که کاملا طبیعی و نرمال بود نباید این قدر ریزش سنگینی را شاهد می بودیم.
      بنابراین رفتار آماتورها یکی از مشکلات فعلی است چرا که تعداد آنها بسیار بسیار زیاد است.
      دومی مشکل رفتار تعدادی از حقوقی هاست که بارها در مورد آنها صحبت کردیم و مشکل سوم رفتار بازارگردانها!
      مشکل آخر بی سوادی مسئواین امر است که برای حل این مشکلات ، مشکلات جدیدی می آفرینند مثل محدودیت در دامنه نوسان! و تصمیمات یک شبه ، مشکل بعدی قیمت گذاری دستوری است که مرتبط با حال حاضر نیست و مشکلی قدیمی است.
      سهام های پروژه محور نیز از ضعف نظارت است و نباید مبنای کار تحلیلی باشد بدین مفهوم که یا ما به تحلیل پایبندیم و از این طریق معامله می کنیم ، یا رانت داریم و در شارلاطان بازی برخی افراد می خواهیم شرکت کنیم و قیاس این دو مع الفارغ است.
      به نظر من تا شاخص کل اصلاحش خاتمه نیابد ، بازار حرکت خاصی انجام نمی دهد و حقوقی ها به غلط پول هایشان را صرف حمایت های الکی از برخی سهام ها از جمله فملی یا وبملت و … می کنند و این اشتباهات مساله جدیدی نیست و در سال های گذشته هزاران بار این ها چنین رفتارهای اشتباهی را داشته اند و اشتباهات خود را با صبر( همان استراتژی منزجر کننده‌ی بای اند هولد) پوشش می دهند.
      در مورد شیطنت های دولت و سهام های منتصب به آنها با شما تا حد زیادی موافق هستم که آن را از طریق شاخص کل پیگیری می کنم.
      موفق باشید

    • حسین حیدرپور
      حسین حیدرپور گفته:

      سلام
      با توجه به این که شپنا سهم شاخص سازی است می تواند در جهت تحلیل شاخص الگوی آن را تخمین زد.
      به نظرم مثلث واگرا یا دیامتریک بیشتر از مثلث خنثی احتمال تشکیل دارد.
      در هر صورت خروج در انتهای موج d کاملا منطقی به نظر می رسد و برای باقی کار باید صبر کرد.

  4. mojtaba
    mojtaba گفته:

    با سلام و احترام
    با توجه به تحلیل قیمت دلار در اینده ، اینده این سهم رو چطور می ببیند و اینکه ایا امید صعود هست یا منتظر نزول بیشتر باشم خیلی ممنونم که با قرار دادن تحلیل هاتون دید بهتری به سهام دارا می دهید

    پاسخ
    • حسین حیدرپور
      حسین حیدرپور گفته:

      سلام
      با توجه به تحلیل ارائه شده فعلا این سهم در حال ساختن کارکشن نزول کننده ای است که تمام نشده و روند قدرتمندی در این سهم شکل نخواهد گرفت. موج صعودی فعلی موج D از الگوی کارکشن است و پس از آن موج نزولی دیگری شکل خواهد گرفت. در انتهای آن موج نزولی باید دوباره این سهم را بررسی کنیم و در آنجا پتانسیل شروع روند جدید صعودی برای آینده وجود دارد.

  5. شایگان
    شایگان گفته:

    سلام
    با این همه دشواری که برای تهیه کش دیتا و قواعد با جزئیات زیاد برای روش نئو ویو وجود دارد و از طرفی نتایج قابل اتکا تاکنون از طرف هیچ یک از افراد مطرح ایران در این حوزه خصوصا در زمینه شاخص کل و دلار و … مشاهده نشده و مدام سناریوهای مختلف طرح و فیلد می شوند، در حالی که مزیت روش نئو ویو محدود تر کردن سناریو ها عنوان میشه، علت رو میشه بفرمایید که چرا اینهمه سناریو مختلف برای شاخص کل تولید و همگی فیلد شدن، به عنوان مثال هیچ یک از نئو ویو کارها زیگزاگ دوگانه برای شاخص کل در نظر نمی گیرند در حالی که تا الان با همین پترن جلو رفته

    پاسخ
    • حسین حیدرپور
      حسین حیدرپور گفته:

      با سلام
      پاسخ شما دوست عزیر را در چند بند عرض می کنم :
      1- تهیه کش دیتا هیچ دشواری‌ای ندارد و کسی که می‌خواهد روی سهمی سرمایه گذاری کنید اولین نکته بدست آوردن دیتای مناسب است. این که برای سرمایه گذاری چند صد میلیونی و یا میلیاردی نیم ساعت برای تهیه کش دیتا وقت بگذاریم به نظرم زیاد نیست.
      2- نتایج غیر قابل اتکا از دید شما چیست؟ در همین سایت به طور حدودی فکر می کنم بیش از 300 تحلیل و آپدیت وجود دارد که حداکثر میزان خطا در محدوده ی 10 درصد یا نهایتا 15 درصد است. چطور می شود با موفقیت 85-90 درصدی تحلیل ها کامل ترین و حرفه ای ترین روش تحلیل موجود در دنیا را غیر قابل اتکا بنامیم!
      3- حتما به تحلیل های شاخص کل و دلار ما توجه ویژه فرمایید و مجددا آنها را دنبال کنید. شما دقیقا دست روی تحلیل های درست و موفق من گذاشته اید ، حتما مجددا پیگیری فرمایید تا ببینید عدد 2.1 میلیون واحد سقف شاخص ، عدد 1.22 میلیون کف دیامتریک شاخص برای ریز اخیر و در نهایت ناحیه بررسی سناریوی ایکس موج و … به درستی پیش بینی شده اند یا خیر. اشتباه هم داشتیم اما میزان خطا در محدوده ی نرمال 10-15 درصد قرار دارد که امری طبیعی است.
      4- به درستی فرمودید نئوویو با این همه قوانین سختگیرانه آمده است برای این که از تعدد تحلیل های غلط بکاهد در حالی که در عمل می بینیم این طور نیست. صحبت شما کاملا درست است اما اشکال از کجاست؟؟ آیا اشکال از نئوویو است یا از استاد نماهایی که در 3-2 سال اخیر سبز شده اند؟؟
      تعدد سناریو (منظور سناریوهای درست نیست بلکه، سناریویی که از ابتدا ایراد فنی دارد و غلط است) در بین تحلیل گران نئوویو در صورتی کاهش می یابد که همه این افراد سواد کامل داشته باشند و همه نکات را اجرا کنند. به جرات خدمت شما اعلام می کنم بیش از 90 درصد نئوویو کاران قوانین را کامل بلد نیستند و کامل هم اجرا نمی کنند.
      سلامت و موفق باشید

  6. pouya
    pouya گفته:

    با عرض سلام و خسته نباشید

    در تحلیلتون بازه ی قیمتی موج 1 از 5 از 1 کلی بیشتر شده من به این صورت در نظر گرفتم که این جایی که موج 3 شماس میشه موج 1 اگه مایل باشید تحلیلم را بفرستم خدمدتون
    با تشکر

    پاسخ
    • حسین حیدرپور
      حسین حیدرپور گفته:

      سلام
      ممنون
      تحلیل شپنا با اغماض به صورت ایمپالس شمارش شده است و اگر بخواهیم قوانین را با دقت زیادی پیاده کنیم اصلا ایمپالس نیست.
      به صورت کلی زمان موج 1 از 5 هیچ ارتباطی در مباحث درجه به موج 1 بزرگ ندارد و این استنباطی اشتباه از مبحث خود توصیفی است.
      در مورد تحلیل خودتان هم اگر مایل هستید می توانید از طریق فرم تماس با ما آن را ارسال فرمایید.

  7. آرش فردی پور
    آرش فردی پور گفته:

    سلام خدمت شما جناب حیدرپور
    با توجه به همبستگی که اکثر اوقات بین سهام پالایشی و قیمت جهانی نفت وجود داره، تحلیل قیمت نفت جهانی نمیتونه کمک کنه که بگیم کدوم دیدگاه احتمالش بیشتر هست؟
    مثلاً ببینیم تحلیل قیمت جهانی نفت صعودی رو در آینده نشون میده یا خیر؟
    ممنون

    پاسخ
    • حسین حیدرپور
      حسین حیدرپور گفته:

      سلام
      راه درست برای تحلیل این هست که مواردی مثل مطلبی را که شما فرمودید در نظر نگیریم و صرفا چارت را مد نظر قرار دهیم.
      مطلب بعد اینکه بحث نفت تا حد زیادی سیاسی است ، برای مثال تا چند ماه آینده کافیست بحث شیوع ویروس کرونا کاهش پیدا کند یا بین اعضای اوپک و غیر اوپک توافقاتی مبنی بر کاهش حجم عرضه انجام شود و آن وقت ورق به طور کلی بر می گردد.
      بنابراین در مجموع به نظرم نباید این همبستگی نسبی که شما فرمودید معیار تصمیم گیری باشد.

  8. رضا بدیعی
    رضا بدیعی گفته:

    سلام.اگر بازه زمانی برای تکمیل موجهای ۱ تا ۴ را در نظر بگیریم، سناریوی شماره ۲ درست خواهد بود. آیا موج ۵ ممتد می‌تواند زمانی تا دو برابر موج ۳ یا ۴ را بگیرد؟

    پاسخ
    • حسین حیدرپور
      حسین حیدرپور گفته:

      سلام
      مباحث زمانی ایمپالس ها به صورتی که شما می فرمایید نیست و تحلیل 5 ممتد به لحاظ زمانی کاملا امکان پذیر است.
      در ضمن آقای بدیعی عزیز سوالات تخصصی را در اینجا نپرسید و می توانید پس از تدریس هر قسمت در کلاس ، سوالات خود را از قسمت “کارآموزان نئوویو سنتر” و سپس “پشتیبانی نئوویو سنتر” بپرسید.
      با تشکر

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *