آنالیز نئوویو شاخص کل (11)

در ابتدا مایل هستم به آنالیز نئوویو شاخص کل در اشل 30 ساله بپردازم و سپس ادامه تحلیل 10 را انجام دهیم. اگر شاخص کل بورس را در 30 سال گذشته مورد بررسی قرار دهیم به احتمال زیاد در شاخه (G) از دیامتریک هستیم. دومین تارگت نرمال موج (G) در این دیامتریک 560 هزار واحد است که در حال رسیدن به آن هستیم و سومین تارگت نرمال آن 1 میلیون و 650 هزار واحد است.

در این بین مقاومت های مهم 900 هزار واحد و 1 میلیون و 150 هزار واحد مهم ارزیابی می شود.

در تحلیل سی ساله موج (G) بزرگ خودش بخشیزه های فراوانی دارد و هر چند الگوی آن تکمیل نیست اما پتانسیل دیامتریکی کوچک (نسبت به دیامتریک 30 ساله) را داراست که هم اکنون در موج E از آن قرار داریم و هدف از این تحلیل بررسی دیامتریک کوچک است.

این دیامتریک کوچک را می توانید در ” آنالیز نئوویو شاخص کل (10) ” مشاهده فرمایید که راجع به آن تحلیل نسبتا جامعی انجام شده است.

در ابتدا به آنالیز نئوویو شاخص کل که در کش دیتای ماهانه به روز رسانی شده است نگاه کنیم :

تحلیل نئوویو شاخص کل بورس تهران

آنالیز نئوویو شاخص کل بورس تهران – کش دیتای ماهانه

طبق تحلیل فوق که در ادامه تحلیل قبلی است انتظار داریم موج صعودی فعلی در قالب موج E از دیامتریک کم کم به پایان برسد. به لحاظ زمانی ایده آل آن است که این موج بین 1-2 ماه آینده به پایان برسد و در نهایت اواسط یا اواخر بهار 99 شاهد شروع موج بعدی به صورت نزولی یا رنج باشیم.

پس از این صعود انتظار اصلاحی 2- 6 ماهه را داریم که شاخص 10-20 درصد و سهام ها بین 30 تا 50 درصد اصلاح کنند و آماده رالی بزرگ بعدی شوند.

انتهای رالی آخر می تواند در سال 1400 رقم بخورد که از هم اکنون نمی توان تخمین دقیق قیمتی و زمانی در مورد آن داشت اما تخمین کلی بدین صورت است که بیان شد.

به لحاظ الگویی رالی فعلی که در آن هستیم می تواند شبیه به الگوی زیگزاگ دوبل باشد که در یکی دو ماه آینده شفافیت بیشتری پیدا می کند و بهتر می توان در مورد صحت آن نظر داد.

خلاصه و نتیجه تحلیل :

با توجه به اینکه به لحاظ زمانی حداقل نیمی از رالی موج E خاتمه یافته و از طرفی به تارگت 500 هزار واحدی رسیدیم اما ساختار موج E تکمیل نشده است ، انتظار صعود بیشتر قیمتی در قالب این رالی دور از انتظار نیست و می توانیم اهداف جدید و به روزتری را برای انتهای موج E محاسبه کنیم.

برای انتهای موج E توجه به مقاومت های زیر به عنوان محدوده های مقاومتی مهم ارزیابی می شود :

1- ناحیه 520-540 هزار واحد (ناحیه دقیق تر نسبت به 560 هزار واحدی که از تحلیل 30 ساله محاسبه شده بود)

2- ناحیه 600-630 هزار واحد 

3-ناحیه 660 هزار واحد (مینور)

4- ناحیه 700-730 هزار واحد

5- ناحیه 780 هزار واحد

6- ناحیه 860-880 هزار واحد

به دو نکته توجه کنیم که اولا چون به هدف حداقلی رسیدیم لزومی نیست که از حتما مقاومت اولی که در این تحلیل  محاسبه کردیم عبور کنیم اما محتمل آن است که این مقاومت بشکند و بهتر است محتاط تر از ماه های قبل به خرید و فروش بپردازیم و ثانیا اگر سناریوی زیگزاگ دوبل درست باشد رسیدن به نواحی مقاومتی 3 و 4 در دسترس خواهد بود.

پس طبق تحلیل نئوویو شاخص کل بورس دیدگاه کلی ما صعودی است اما با مومنتوم کمتر نسبت به گذشته.

به عنوان یک پیشنهاد می توانید حد ضرر ها را کمی تنگ تر از ماه های گذشته در نظر بگیرید.

نویسنده : حسین حیدرپور

تاریخ : 4 اسفند 98

پادکست این تحلیل را گوش کنید

مطالبی که ممکن است دوست داشته باشید

16 پاسخ
  1. آقا بیوک
    آقا بیوک گفته:

    با عرض سلام و ادب خدمت استاد با ثبت قیمت امروز 917هزار ایا میتوان گفت که با توجه به تحلیل حضرتعالی که در چارت ماهانه هست امکان دارد تا اخر ماه شرایط طوری باشد که کندل ماهانه در منطقه قیمتی 880 هزار برگشته و قفل کند .به اصطلاح با توجه به ماکزیمم قیمتی که 880 بود الان هر لحظه تا اخر ماه امکان ریزش به این قیمت رو داشته باشیم

    پاسخ
    • حسین حیدرپور
      حسین حیدرپور گفته:

      سلام
      خیر چنین دیدگاهی اشتباه است ، سه ماه پیش که تحلیل را می نوشتم ، به نظرم می آمد شاخص نمی تواند بالای 900 هزار واحد تثبیت شود و لذا از نوشتن اهداف بالای 900 هزار واحد خودداری کردم.
      برای همین موج حتی تا 2 میلیون واحد هم می توانیم تارگت دهیم اما از ظرف زمان نرمال آن رد خواهیم شد. مقاومت بعدی در حال حاضر 1000000 واحد است و به زودی این تحلیل بروزرسانی می شود و علاوه بر تارگت های قیمتی بزرگتر ، تارگت های زمانی حداکثر هم تشریح خواهد شد.

    • آقا بیوک
      آقا بیوک گفته:

      واقعا ممنون استاد بسیاررر عالی …..زنده و پایدار

  2. محمود
    محمود گفته:

    سلام استاد، امیدوارم حالتون همیشه خوب باشه، سوالی داشتم از خدممتون، باتوجه به گفته های یکی از معاونین اسبق بانک رییس مرکزی مبنی بر اصلاح شاخص بعد از عرضه سهام دولتی تا ۳۱ اردیبهشت، نظر شما در این مورد چیست ؟

    پاسخ
    • حسین حیدرپور
      حسین حیدرپور گفته:

      سلام
      ممنونم ، در تحلیل نئوویو شاخص کل مثل همه ی نمودارهای دیگر فقط شرایط امواج به طور خالص در نظر گرفته می شود و با شرایط بیرونی بازار سناریویی تطبیق داده نمی شود.
      اما توجه کنید وقتی پیش بینی صعودی یا نزولی در بازار انجام می شود ، در صورت صحت تحلیل ، حتما اتفاقی در بازار رخ خواهد داد که این سناریوی صعودی یا نزولی را بسازد.
      موفق باشید

  3. آقا بیوک
    آقا بیوک گفته:

    سلام استاد
    ممنون از توجهتون و اخرین دیدگاهتون که در گروه تلگرامی فرستادین و دقیقا برای هر سه گروه سرمایه گذار کوتاه مدت .میان مدت .بلند …دقیقا راهکار لازم رو بیان کردید بازم ممنون و تشکر

    پاسخ
  4. اقا بیوک
    اقا بیوک گفته:

    استاد وقتی تحلیل میکنی دل و روده چارت رو میکشی بیرون تا کوچکترین ساختار DNA در کل عشقی استاد?

    پاسخ
    • آقا بیوک
      آقا بیوک گفته:

      چشم استاد
      ضمنا با توجه به اینکه الان تو726هزارهستیم تقریبا ناحیه 4 ایا مومنتوم حرکت و مازاد تقاضا که در اکثر بازارها هست میتونیم به سطوح بالا برسیم؟
      و دوما اینکه ایا اصلاح شاخص کل الزاما تمامی سهام رو تحت تاثیر میزاره ؟ یا ممکنه در عین اصلاح ….چون عملا دیدم شاخص نزولیه ولی بعضی سهام صعودی …رسیدن به این سطوح در صورتی که علایم اصلاح نشون بده ایا دلیل میشه سهاممونو قبل رسیدن اگه در سود هستیم بفروشیم

    • حسین حیدرپور
      حسین حیدرپور گفته:

      سلام
      1- هم اکنون شاخص روی تارگت 3 قرار دارد و با توجه به مومنتوم بالا امکان رسیدن به تارگت های بعدی هم وجود دارد اما الان وضعیت چارت با 2 ماه پیش که تحلیل کردیم تفاوت کلیدی دارد ، هم الگوی نئوویو آن به صورت زیگزاگ دوبل (یا مشابه) تکمیل شده است و به مراحل انتهایی آن رسیدیم و هم مینیمم تارگت زمانی آخر فروردین تاچ شده است و طبق تحلیل انتظار دارم به صورت نرمال (و نه افراطی) از همین الان تا حداکثر 2 ماه دیگر این صعود پایان یابد.
      2- من فکر می کنم با توجه به ورود زیاد جمعیت آماتور به بازار سهام ، وابستگی حسی و عاطفی! معامله گران کنونی بیش از هر موقع دیگری به رفتار شاخص وابسته است و انتظار دارم با اصلاح شاخص ، اکثریت سهام های بازار وارد اصلاح شوند و 1.5-2 برابر اصلاح شاخص ، دچار ریزش قیمت شوند.

    • آقا بیوک
      آقا بیوک گفته:

      سلام مجدد:
      بسیار بسیار ممنون از جواب مبسوط حضرتعالی در چند تحلیلی که بعد از عید لطف فرمودید فرضا:
      1.لخزرانتهای موجEدوالی سه ماه قیمت 142000 بعد اصلاح
      2.وپترو:باز در حول و حوش خرداد نزدیکهای 20000باز اصلاح نشون میده
      3.خزامیاباز تا یک ماه دیگه
      ورود به فاز اصلاحی نشون میده
      همه اینها هم مقارن با سطوح مهم مقاومتی شاخص کل هست
      و جالب اینکه ورود به اصلاح بعد از 2ماه دیگه تقریبا مقارن با رشد دلار هست که نشانگر خروج نقدینه از بازار بورس و ورود به بازار ارز می باشد و جالب اینکه موج Dدلار تقریبا اوایل پاییز نزولی میشود.
      چون بر اساس تجربه حرکت وجوه نقد در ایران در روند این سالها ورود به سهام خروج از سهام و ورود به بازار ارز و برعکس بوده تقریبا و کل تلاش تحلیل گران شناسایی حرکت وجوه نقد میباشد .من نتیجه گیریم بر اساس تحلیل های جامع حضرتعالی اینکه تقریبا اولین تارکت هایی که در مورد سهام موجود داریم و با سود هستن تقریبا در طول این یکی دو ماه یا خارج بشیم یا حداقل نصف سود رو سیو کنیم .هر کسی مونده به سبک مدیریت مالی خودش …باز اگه در این سوالاتی که برام بوده لطف بفرمایید تا اشتباهاتم اصلاح شود ممنون

  5. داود رحمتی
    داود رحمتی گفته:

    استاد خیلی عالی بود تحلیلتون ، با این حجم نقدینگی به ناحیه 3 و 4 میرسیم فکر میکنم . با تشکر

    پاسخ
    • حسین حیدرپور
      حسین حیدرپور گفته:

      سلام
      ممنون از شما
      پس از اصلاح اندکی که طبق تحلیل پیش رفت ، در رالی فعلی اگر به 4 هم نرسیم ، تارگت 2 و 3 کاملا در دسترس به نظر می رسد.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *