تحلیل نئوویو ذوب آهن (7)

تحلیل نئوویو ذوب آهن اواخر فروردین ماه 99 ارائه شد و در 8 مرداد و دقیقا در انتهای الگو آن را آپدیت سریع کردیم.

حد ضرر کوتاه مدتی ها و میان مدتی ها در این سهم به صدا در آمده است و طبق سیگنال گذشته این سهم این افراد با سود های چند 100 درصدی از بازار خارج شده اند.

در صورت نیاز به مطالعه تحلیل قبلی می توانید به “ آنالیز نئوویو ذوب (6) ” رجوع فرمایید.

اما دقت داشته باشید الگوی درجه بزرگتر همچنان تکمیل نیست و انتظار داریم با صرف اصلاح زمانی و قیمتی مناسب این سهم در آینده نزدیک به روند صعودی خود باز گردد.

به بروزرسانی تحلیل نئوویو ذوب آهن که در کش دیتای ماهانه انجام شده است دقت فرمایید :

تحلیل نئوویو ذوب آهن (7)

تحلیل نئوویو ذوب آهن در نئوویو سنتر – کش دیتای ماهانه

طبق تحلیل نئوویو ذوب در شماره قبلی صعود خوبی پس از کارکشن ایجاد شده در فاز چهارم شکل گرفته است که آن را می توان در قالب الگوی زیگزاگ دوبل تحلیل کرد. البته انتظار منطقی برای فاز چهارم این بود که آن کارکشن تک موج نباشد و زمان بیشتری صرف کند اما مومنتوم بالای بازار و هیجان بیش از حد عملا باعث شد کارکشن مذکور به صورت تک موج ظاهر شود. در تحلیل قبلی نیز بدین مورد اشاره کردیم.

این تک موج مشکل جدی در تحلیل ایحاد نکرده است اما علاوه بر تجمیع بالا می توان تجمیع دیگری نیز ارائه کرد که مشکل زمانی/پیچیدگی این تک موج تا حدی زیادی مرتفع شود. فعلا به آن تحلیل نمی پردازیم و در آینده اگر نیاز باشد تجمیع جدیدی ارائه خواهد شد.

در ادامه تحلیل قبلی کل صعود فعلی را می توان در قالب الگوی دیامتریک تحلیل کرد که نزول یک ماه گذشته در این سهم عملا موج F را برای ما می سازد.

برای این نزول اصلاح مناسب حداکثری در محدوده ی 50 درصد زیگزاگ دوبل می باشد که محدوده ی قیمتی آن 555 تومان است.

خلاصه و نتیجه تحلیل :

طبق موج شماری نئوویو ذوب که انجام دادیم به نظر می رسد ناحیه 540-620 تومان ناحیه مناسبی پایان این نزول است. در مورد حد ضرر فعلا نمی توان با دقت نظری داد و پس از بازگشت باید به صورت دقیق تعیین شود اما با فرض بازگشت قیمت در کف ناحیه مذکور استاپ خود را در قیمت 500 تومان قرار دهید.

تارگت های مهم برای این صعود به صورت زیر محاسبه  می شود :

1- ناحیه قیمتی 1189-1125 تومان

2- ناحیه قیمتی 1558-1543 تومان

3- ناحیه قیمتی 1830-1780 تومان

4- ناحیه قیمتی 2540-2327 تومان

توجه فرمایید حد سود حداقلی برای آنالیز نئوویو ذوب در ناحیه 1 و 2 قرار می گیرد و از طرفی پس از پایان موج F این اعداد باید دوباره محاسبه شود که در آپدیت های سریع بعدی که در مورد تحلیل نئوویو ذوب انجام می شود به آنها می پردازیم.

نویسنده : حسین حیدرپور

تاریخ : 19 شهریور 99

مجموعه آپدیت‌های سریع

آپدیت اول : 6 آبان 99

بر اساس تحلیل نئوویو ذوب آهن که ارائه شد به لحاظ ساختاری به دنبال تکمیل الگوی زیگزاگ بودیم و ناحیه حمایتی محتمل برای انتهای آن را نیز محاسبه کردیم.

موج سی از الگوی زیگزاگ کمی از کف ناحیه حمایتی عبور کرد و در قیمت 477 تومان تکمیل شده است. حد ضرر دقیق این تحلیل را قبلا ارائه نکرده بودیم و با توجه به آپدیت کنونی حد ضرر این تحلیل 440 تومان می باشد.

به بروزرسانی تحلیل نئوویو ذوب که در کش دیتای ماهانه (تا آخر مهر ماه) انجام شده است دقت فرمایید :

آپدیت سریع تحلیل نئوویو ذوب آهن 7-a

آپدیت سریع تحلیل نئوویو ذوب آهن 7-a

برای توضیح بیشتر توجه کنید این زیگزاگ به وضوح تمام شده است اما همین زیگزاگ می تواند جزئی از فعالیت مثلثی باید یا صعود مهر ماه که در نمودار می بینید یک ایکس موج باشد و کارکشن ادامه پیدا کند از این رو رعایت حد ضرر الزامی است.

اگر امروز کندل این سهم صعودی شد اهداف حداقلی فعلی را در ابتدا 630 تومان و سپس 840 تومان در نظر بگیرید تا در آپدیت های بعدی اهداف میان مدتی ذکر شود و اگر حد ضرر فعال شد نشان دهنده گسترش الگوست و فعلا باید صبر کرد تا الگوی نهایی تکمیل شود.

تذکر : اگر دوستانی نمی توانند حد ضرر را رعایت کنند یا فکر می کنند هیجان بیش از حد در تشکیل صفوف نمی گذارد که حد ضرر را رعایت کنند به هیچ عنوان در بازار فعلی نباید اقدام به خرید کنند.

آپدیت دوم : 20 مهر 1400

در آخرین تحلیل نئوویو ذوب آهن که حدود یک سال پیش ارائه کردیم پس از تشکیل یک زیگزاگ منتظر حرکت صعودی و یا رنج بودیم. حرکت صعودی با در نظر گرفتن پایان کارکشن توسط زیگزاگ بود و حرکت کوتاه یا رنج با در نظر گرفتن زیگزاگ به عنوان قسمت اول کارکشنی بزرگ بود که همه این سناریوها به تفکیک مورد بررسی قرار گرفت.

برای تفکیک این سناریوها نیز حد ضرر معامله با زیگزاگ را 440 تومان در نظر گرفتیم.

پس از یک سال و با تشکیل امواج یشتر ، اکنون به وضوع مشخص شده است که زیگزاگ فقط قسمت اول از فعالیت مثلثی است و آن حرکت صعودی کوتاه پس از زیگزاگ به دلیل ایجاد مثلث خنثی تناوب معکوس پس از آن بود.

به موج شماری نئوویو ذوب آهن که در کش دیتای ماهانه به روز شده است دقت فرمایید :

تحلیل نئوویو ذوب آهن 7 - آپدیت سریع 2

تحلیل نئوویو ذوب آهن 7 – آپدیت سریع 2

در نمودار فوق فقط کارکشن آخر را مشاهده می فرمایید چرا که کارکشن های قبلی در زمان خودشان مورد بررسی قرار گرفته اند و هم اکنون به کار ما نمی آیند.

تشکیل یک زیگزاگ و دو مثلث در کنار هم نوید تشکیل الگوی مثلث/دیامتریک بسیار بزرگ را می دهد بنابراین به هیچ عنوان انتظار حرکتی بسیار شارپ در میان مدت برای ذوب را نداریم.

اما با توجه به اینکه فاز سوم کارکشن فعلی رو به اتمام است ، انتظار داریم با افزایش تقاضا حرکت صعودی ای در قالب موج ِD از کارکشن بزرگ رخ دهد.

طبق تحلیل نئوویو ذوب آهن برای افراد ریسک‌گریز توصیه‌ای به معامله نداریم اما افراد ریسک‌پذیر می‌توانند در ناحیه کلیدی 370-340 تومان و با حد ضرر اولیه 320 تومان وارد معامله خرید شوند.

اهداف اولیه در ناحیه 520 و 600 تومان قرار دارد که بعد از بازگشت قیمت به روند صعودی با دقت بیشتری در مورد آنها می‌توان اظهار نظر کرد.

مطالبی که ممکن است دوست داشته باشید

اشتراک این مطلب در شبکه‌های اجتماعی

10 پاسخ
  1. پوراحمد
    پوراحمد گفته:

    با سلام و تشکر از تحلیل خوبتون.

    چرا به جای مثلث، تا محدوده اوایل بهمن یا تا اواخر اسفند ۹۸ را یک الگو نگرفتید؟ چون حرکت صعودی شارپ پس از آنها رخ داده است.

    ممنون.

    پاسخ
    • حسین حیدرپور
      حسین حیدرپور گفته:

      سلام
      خواهش می کنم
      سناریوی شما هم در کنار سناریوی مذکور مورد قبول است ولی تا‌کنون بررسی نکردم ، در آپدیت‌های بعدی این سناریو نیر بررسی خواهد شد چرا که الگوی مثلث قابلیت تبدیل به الگوی سیمتریکال تا تاریخ مد نظر شما را دارد. البته در این مورد ظرف زمان ماکسیمم برای حرکت صعودی نیز باید مورد توجه باشد که انشاالله بعدا به آن می پردازیم.

  2. لواسانی
    لواسانی گفته:

    سلام و وقت بخیر
    میخواستم بپرسم موج E مثلث اگه ساختار abc داره بنظر موج b زمان کمتری صرف کرده. ممنون میشم ساختار موج E رو توضیح بدید ، از این فرم الگو زیاد دیدم .

    پاسخ
  3. سعید مرادی
    سعید مرادی گفته:

    سلام
    استاد بزرگ وار وقتتون بخیر خداقوت
    در مورد الگوی دیامتریک همپوشانی موجهای b با d و همچنین موج های d با f باید داشته باشیم d با b همپوشانی ندارد میتوان از آن صرف نظر کرد ولی موج های d با f حتما باید همپوشانی داشته باشد پس اگه دیامتریک باشدباید بیشتر اصلاح کنه .
    یه سوال دارم آیا میشه حرکت پس از مثلث رو یه فلت در نظر گرفت؟

    پاسخ
    • حسین حیدرپور
      حسین حیدرپور گفته:

      سلام
      ممنون ، سر کلاس ها همیشه شما را به جمله معروف ” نیلی عزیز” یاد می کنیم و به یاد شما هستیم.
      در مورد دیامتریک بین هیچ کدام از امواج نیازی به همپوشانی نیست و این قوانین من در آوردی می باشد.
      در مورد فلت هم دقیقا متوجه نمیشم کجای نمودار مد نظر شماست اما فلتی بعد از مثلث نمی بینم.
      اگر تحلیل خاصی مد نظرتان است از طریق پشتیبانی ارسال فرمایید تا بررسی کنم.

    • سعید مرادی
      سعید مرادی گفته:

      سلام وقتتون بخیر استاد
      دلمون براتون تنگ شده مشتاق دیدار
      تحلیل بنده قطعا ناقص خواهد بود جسارت بنده را ببخشید که در ادامه تحلیل شما مطلب گذاشتم باید جای دیگه سوال میکردم.
      تحلیل رو خدمتتون ارسال میکنم .
      از این که توجه کردین و شاگردتون رو فراموش نکردین سپاس.

    • حسین حیدرپور
      حسین حیدرپور گفته:

      سلام
      به لحاظ قیمتی اصلاح بیش از حدی تا همین الان هم انجام شده است و انتظار داریم در ناحیه گفته شده در تحلیل قیمت بازگشت مناسبی داشته باشد اما به لحاظ زمانی تا آخر شهریور زمان نرمال آن پر می شود و زمان آن جای اصلاح خیلی بیشتری حتی تا 5 ماه نیز دارد که بیشتر بستگی به جو کلی بازار دارد.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *