موج شماری نئوویو وپارس (1)

با توجه به آنکه نمودار وپارس در کش دیتای ماهانه بسیار بخشیزه شده است، برای موج شماری نئوویو وپارس از کش دیتای 6 ماهه استفاده کرده ام.

بانک پارسیان پس از تکمیل یک الگوی دیامتریک از نوع دیاموند نزول کننده از نیمه اول سال 97 وارد روند صعودی بلند مدت شده است لذا این نقطه کف مهمی برای آغاز موج شماری روند صعودی جدید سهم در نظر گرفته شد.

به آنالیز نئوویو وپارس که در کش دیتای 6 ماهه صورت گرفته است دقت فرمایید :

موج شماری نئوویو وپارس (1)

موج شماری نئوویو وپارس در نئوویو سنتر – محمد اعتمادی

به نظر می رسد محتمل‌ترین سناریو برای این موج شماری تجمیع به صورت الگوی دیامتریک می باشد که اکنون در موج F از آن هستیم. این موج می تواند بخشیزه شود و یا به صورت تک موج به کار خود پایان دهد ولی در صورت بخشیزه شدن بعید است کف قیمتی 259 تومان که در ابان ماه به ثبت رسانده است را بشکند. برای این فاز احتملا رنج ، الگوی فلت سی ناقص در نظر گرفته است ، هر چند هر کارکشنی در این قسمت می‌تواند تشکیل شود اما ایجاد یک الگوی با انتهای ناقص محتمل است.

برای آنکه تحلیل بهتری از وضعیت کنونی سهم وپارس داشته باشیم، موج شماری آن را در کش دیتای ماهانه هم مورد بررسی قرار دادیم.

به آنالیز نئوویو شاخه F  که در کش دیتای ماهانه انجام شده است دقت فرمایید:

موج شماری نئوویو وپارس (1) - ماهانه

موج شماری نئوویو وپارس در نئوویو سنتر – کش دیتای ماهانه

همانطور که در موج شماری نئوویو وپارس ملاحظه می‌فرمایید در شاخه F یک الگوی دیامتریک تشکیل داده است و در حال تکمیل موج g از آن است به نظر می رسد با پایان این موج و از محدوده 350 تومان سهم توان ورود به روند صعودی را دارد.

خلاصه و نتیجه تحلیل :

سهم بانک پارسیان در تایم فریم روزانه سهم در محدوده 350 الی 390 تومان حمایت مناسبی دارد.

طبق موج شماری نئوویو وپارس برای این موج صعودی هدف حداقلی محدوده 600 تومان و به طور نرمال اهداف در محدوده 720 الی 840 قابل تصور است.

تریگر خرید برای افراد ریسک گریز با شکست خط df در محدوده 495 تومان صادر می گردد. اهداف و حد ضرر مطابق تحلیل اصلی برقرار است.

حد ضرر این تحلیل محدوده 310 تومان محاسبه می شود.

سالم و پر سود باشید.

نویسنده : محمد اعتمادی

تاریخ : 7 دی 99

مطالبی که ممکن است دوست داشته باشید

2 پاسخ
  1. Mehdi
    Mehdi گفته:

    سلام خسته نباشید
    دیامتریک دیاموندی که مشخص کردید و تکمیل شده امواجش از لحاظ تعداد واحد زمانی فرق دارن , مثلا موج a و b یک واحد زمانی هستن در حالی که موج c چهار واحد زمانی هست و موج f یک واحد زمانی , اگر این به معنی این هست که موج c چهارصد درصد هرکدوم از موج های a و b و c زمان صرف کرده اونوقت دیگه نمیتونیم دیامتریک داشته باشیم,بنابراین نگاه شما به شباهت های زمانی توی مقیاس بساموج به چه شکل هست؟

    پاسخ
    • محمد اعتمادی
      محمد اعتمادی گفته:

      با سلام
      در موج شماری قانون خنثایی را لحاظ نمایید بر این اساس می توان a را دو موج محاسبه کرد و c به وضوح سه موج است که با مجموع aو b برابر می شود.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *