تحلیل الیوتی نمودار شاخص کل (10)

در این جا می خواهیم به تحلیل الیوتی نمودار شاخص کل تهران در کش دیتای ماهانه بپردازیم و نتایج آن را مشاهده و با تحلیل های قبل مقایسه کنیم.

در تحلیل قبلی به دنبال انتهای فاز سوم از الگوی دیامتریک بودیم و برای انتهای آن چند ناحیه مقاومتی را محاسبه کردیم. مشاهده کردید که انتهای فاز سوم دقیقا در محدوده ی مقاومت 330 هزار واحد اتفاق افتاد.

در صورت نیاز به مطالعه تحلیل قبلی روی عبارت ” آنالیز نئوویو شاخص کل بورس (9) ” کلیک فرمایید.

به موج شماری شاخص کل بورس تهران که در کش دیتای ماهانه بروزرسانی شده است نگاه کنیم :

تحلیل نئوویو شاخص کل بورس

تحلیل نئوویو شاخص کل بورس – کش دیتای ماهانه

همان طور که در تحلیل قبلی بیان شد پس از فاز چهارم که نزولی یا رنج است فاز پنجم صعودی با مومنتوم بالایی شروع خواهد شد.

شرایط فعلی!

سوالی که هم اکنون مطرح است این است که آیا فاز چهارم تکمیل شده است یا خیر؟ در حال حاضر شاید به دقت نتوان در این تایم فریم به این سوال پاسخ داد اما با فرض تکمیل نشدن این فاز ، فاز نزولی دیگری که رخ خواهد داد صرفا یک ریز موج نزولی است که از دید من فرصت خرید مجددی را برای جا ماندگان فراهم می کند و از این بابت نگرانی نداریم.

فاز صعودی پنجم اهداف بالایی را می تواند داشته باشد و همچنان بر تحلیل میان مدت و بلند مدت نئوویو شاخص کل تاکید می کنم که روند صعودی پا برجاست و ریز موج های کوچکی در این میان می تواند رخ دهد که اصلا جای نگرانی ندارد.

با توجه به ساختار فعلی این ریز موج ها کمتر از 10 درصد از قیمت جاری را می تواند اصلاح کند و حد هشداری که می تواند تحلیل میان مدت شاخص کل را با چالش مواجه کند ، اصلاحی بیش از این مقدار است که بارها در تحلیل های تکنیکال متعدد که در این 3 ماه اخیر ارائه شد ، راجع به آن صحبت کردیم.

خلاصه و نتیجه تحلیل :

روند صعودی جدیدی از دید من آغاز شده است و این صعود قطعا شامل صعودهای بلند و نزول های کوتاهی خواهد بود. اولین مقاومت مهم پیش رو محدوده ی 370000 واحد است که روی چارت هم می بینید.

بستگی به مومنتوم بازار این مقاومت می تواند موج نزولی کوتاهی را ایجاد کند (که اصلا لزومی ندارد!). اگر از این مقاومت با قدرت عبور کنیم عملا می توانیم فاز چهارم را خاتمه یافته تلقی کنیم و اگر هم عبور نکنیم اتفاق خاصی نمی افتد و اصلاح کوتاه مدتی خواهیم داشت و مجددا ادامه روند صعودی را داریم.

نواحی مقاومتی :

برای محاسبه اهداف موج 5 ام از این دیامتریک (موج E) می توانیم نواحی مقاومتی زیر را مد نظر قرار دهیم:

1- ناحیه 370000 واحد

2- ناحیه 400000 واحد (صرفا مقاومت روانی)

3- ناحیه 415000 هزار واحد

4- ناحیه 495000 واحد

5- ناحیه 500000 واحد (صرفا مقاومت روانی)

به وضوح مشخص است اهداف موج E از این دیامتریک در ورای مقاومت دوم قرار خواهد گرفت.

برای مشاهده تحلیل بعدی روی ” تحلیل الیوتی نمودار شاخص کل (11) ” کلیک کنید.

نویسنده : حسین حیدرپور

تاریخ : 2 دی 98

مطالبی که ممکن است دوست داشته باشید

2 پاسخ
  1. سینا
    سینا گفته:

    سلام استاد یه سوالی حقیقتا خیلی ذهن من رو درگیر کرده که اگر جوابی براش دارید ممنون میشم جواب من و شاید برای خیلی های دیگه هم سوال باشه رو بدید!

    سوال من این هست که شاخص و تمام سهم ها بصورت یک خط صاف و ممتد رفتن بالا و هیچ استراحتی در بعضی از سهم ها و شاخص دیده نمیشه، مخصوصا در شاخص که از همه بدتر رفته بالا!

    حالا سوال اینجاست که این مثلا به تارگت 800 هزار یا هر عددی که رسید برسه، خب بعد از اون قضیه دقیقا چه اتفاقی خواهد افتاد؟! شاخص رنج میشه و بعد از مدتی رنج دوباره خواهد افتاد؟! یهو میریزه؟! با چه شیبی میریزه؟! آخه هرجوری نگاه بشه واقعا خیلی بد قیافه و نا مطلوب رفته بالا! نظرتون رو دراین مورد میفرمایید لطفا؟ آخه من تو شاخص و سهام های هرجای دنیا گشتم که چیز مشابهی پیدا کنم حقیقتا چیزی نتونستم به این شکل و قیافه پیدا کنم. ممنون از راهنمایی و نظرتون پیشاپیش

    پاسخ
    • حسین حیدرپور
      حسین حیدرپور گفته:

      با سلام
      پس از این گه الگوی شاخص کامل شد ، قطعا شاخص ریزش خواهد کرد. در ابتدا ریزش سنگین و با مومنتوم زیاد و سپس کمتر. مقدار این ریزش رو نمی شه از الان تعیین کرد اما به صورت درصدی 20-30 درصد ریزش بسیار محتمل است.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *